Известие

Collapse
No announcement yet.

до колко е надежна една алфа 1561.9jtd 115 коня

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• до колко е надежна една алфа 1561.9jtd 115 коня

до колкото се запознах с това в форума маи не е много за предпо4итане все проблеми и то сериозни а пак много ми харесва като характеристики ускурение разход и наи ве4е визия страхотна жие как мислите явно сте запознати повече с това а и някои кара ли такава в момента просто да каже как е здрава ли е и какви проблеми има мноо сам се запалил ама като чета тука маи по4вам да се отказвам а не ми се изка

очаквам вашите отговори

С някакъв друг форум си се запознавал явно.
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

не сам тука четох 4е постояно проблеми с дебитомери слбо окачване и за това де тарся информация

Comment

Дебитомерът е консуматив, а окачването е добро, но всичко зависи от конкретния екземпляр.
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Re: до колко е надежна една алфа 1561.9jtd 115 коня

Първоначално публикувано от ivo mihalev
          до колкото се запознах с това в форума маи не е много за предпо4итане все проблеми и то сериозни а пак много ми харесва като характеристики ускурение разход и наи ве4е визия страхотна жие как мислите явно сте запознати повече с това а и някои кара ли такава в момента просто да каже как е здрава ли е и какви проблеми има мноо сам се запалил ама като чета тука маи по4вам да се отказвам а не ми се изка

очаквам вашите отговори

....ами...здрава е, а като четеш и си почнал да се отказваш-отказвай се...
          156-2.4-JTD-99;
          156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

не сам тука четох 4е постояно проблеми с дебитомери слбо окачване и за това де тарся информация
            Вземи си голф 2 те не се чупят и като зареждаш и някой лев ти дават. Сега няма кола която да се кара в БГ и да не дава проблем с окачването. Това че на 156 е по слабичко има си решение ама като си я купиш тогава повече. Дебитомера както ти казаха колегите е консуматив цапа се и заминава. Сменяш и се оправя за дълго.

ПП Хората са казали кола,жена, диня и прасе на късмет.
            ПП2 Колата е като жена - всеки иска да има манекенка с цици като дини и дупе като топка бразилка от 6,10 но такава има повече разходи. Алтернативата е яка балканджийка с мустаци дето носи, маже, и връзва кофраж. На нея и една кутия бонбони са и много
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Re: до колко е надежна една алфа 1561.9jtd 115 коня

ама като чета тука маи по4вам да се отказвам а не ми се изка

очаквам вашите отговори
              ние пък пишем тук, за да може точно такива като теб да не си купуват алфа. отказвай се.

иначе аз за НЕНАДЕЖНА алфа не съм и чувал дори
              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Продавам на баща ми /Бог да го прости!/ ЖИГУЛА-та ! Мисля ,че точно такова търсиш,не си за друг автомобил най-малко за Алфа !
                Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Направо му разказахте играта на човека ! Едно време допреди 2 години беше готина кола(и все още е), но вече са толкова много, че имам чувството,че карам лада ..........
                  А и цената пада с всяка минута ............ общо взето си е голяма набутвация!
                  Не ти трябва, ще си чукаш главата после ..........
                  Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                    Направо му разказахте играта на човека ! Едно време допреди 2 години беше готина кола(и все още е), но вече са толкова много, че имам чувството,че карам лада ..........
                    TRUE, TRUE
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                      Ами купи си кола с нумизматична стойност, и тогава всяка минута ще струва по-скъпо
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Ако го влече лудоста нека си купува бе кво. Аз пък се радвам от това че се е напълнило с 156-ци и 147-ци. Все по-често чувам ,,Виж виж каква е яка ама казват че много се чупят". Тя лисицата като не може да стигне гроздето ..... Че цената им падала - аз ако си правих такава сметка щях да си взема някой дръгел за 2-3 хил лв и из града да щъкам с таксита.
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Темата си беше обречена от самото начало. Заключвам.
                          Нека колегата да използва търсачката и когато има конкретни въпроси, да ги зададе!
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                          X